+31(0)78 616 55 99

EEN PARTNER MET ERVARING

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid. We denken met onze klanten mee en komen soms met verrassende oplossingen. Met 30 jaar ervaring in de scheepvaart zijn wij voor hen een ’partner met kennis van zaken’. Wij leveren: keerkoppelingen, reductiekasten, tandwielkasten en boegschroeven.

ONZE PRODUCTGROEPEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Advance keerkoppelingen en reductiekasten

Het programma is opgezet in de vermogensrange van 9 tot 12.500 kW, in reducties van 1:1 tot 22:1 en geschikt voor voorstuwing systemen, pompen of industriële toepassingen. Diverse opties zijn mogelijk. De zware keerkoppeling is geschikt voor de binnenvaart, sleepvaart, visserij, kustvaart maar ook voor zandpomp en jetpomp aandrijving. We beschikken over een deskundig serviceapparaat met ruime voorraad van complete producten en spare parts.

Meer lezen

Carini tandwielkasten

Als leverancier van industriële tandwielkasten zoeken wij altijd de juiste oplossing voor uw aandrijving. Hiervoor hebben wij door jarenlange ervaring de juiste expertise in huis. Carini tandwielkasten zijn o.a. geschikt voor toepassingen in de industrie en voor aandrijvingen in de scheepvaart en worden al jarenlang naar tevredenheid toegepast. Leveringen variëren van standaardproducten tot applicaties en klant specifieke oplossingen.

Meer lezen

PTD (voorheen Rheinstrom) boegschroeven

Rheinstrom heeft jarenlange ervaring met het produceren en ontwikkelen van boegschroeven. Een complete boegschroef bestaat uit een haakse overbrenging inclusief propeller, een straalbuis en een elektrische of hydraulische motor. Rheinstrom staat garant voor een lange inschakelduur. Bovendien zijn de motoren thermisch beveiligd en separate vetsmering is niet nodig. De montage van de boegschroeven is zeer eenvoudig. Daarnaast is ervoor gezorgd dat de motor ten opzichte van de straalbuis in vier standen verdraaid kan worden

Meer lezen

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Adres

Grevelingenweg 23
3313 LB Dordrecht
Tel. +31(0)78 616 55 99
info@powertransmissionsdordrecht.com

Stel een vraag

Versturen

ALL RIGHTS RESERVED POWERTRANSMISSIONS DORDRECHT BV                                                                                     WEBDESIGN: REKLAMEZAKEN